Belg wil zo snel mogelijk weg bij Manchester United, PSV meteen kandidaat

Redactie
| 1 reacties
Belg wil zo snel mogelijk weg bij Manchester United, PSV meteen kandidaat
Foto: © photonews

78 speelminuten in drie invalbeurten. Dat is het bilan van Andreas Pereira dit seizoen in de Premier League. "Ik wil meer spelen, ook met oog op de Olympische Spelen in Brazilië", klinkt het bij de Belg van Braziliaanse afkomst.

En dus wil hij zo snel mogelijk vertrekken bij Manchester United om op uitleenbasis ergens te gaan spelen waar hij de komende maanden wel kan spelen: "De club zal samen met mijn makelaar beslissen wat de beste oplossing is", aldus Pereira in GloboEsporte.

De geboren Duffelnaar wil namelijk met Brazilië naar de Olympische Spelen. Op dat toernooi komen de U23 in actie, aangevuld met een paar oudere spelers. Pereira zou dus zeker aanspraak kunnen maken op een stekje, maar dan moet hij meer kunnen spelen dan de 78 minuten die hij voorlopig maakte voor de Mancunians.

PSV kandidaat

"Zij gaan het moeten beslissen. Ik ben een speler van Manchester United, maar ik wil meer speelkansen. Ik wil meer in de picture lopen van de mensen in Brazilië", geeft hij eerlijk toe. "Louis van Gaal gaf aan dat mijn kansen zouden komen als ik hard blijf werken. Wel: ik doe mijn best."

PSV lijkt meteen kandidaat om de youngster op huurbasis binnen te halen. Daar speelde hij van 2005 tot 2011 bij de jeugd van de Lampenclub al. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties