Beerschot-Wilrijk pakte héél belangrijke zege: "Hier gaan we op het eind nog aan terugdenken"

Redactie
| 8 reacties
Beerschot-Wilrijk pakte héél belangrijke zege: "Hier gaan we op het eind nog aan terugdenken"
Foto: © Photonews

Beerschot-Wilrijk vocht zich zaterdag van een 0-2-achterstand terug naar winst. Voor het vertrouwen een serieuze opsteker, maar ook in de afrekening zullen deze drie punten serieus doortellen, meent Hernan Losada.

Losada zelf zette zijn topschuttersstatus nog wat in de verf door een penalty om te zetten. "Ik heb bij die penalty lang gewacht om een hoek te kiezen. De doelman bleef immers lang staan. Daardoor ging mijn voorkeur uit naar een hoek waar ik me op dat moment het beste bij voelde", zei hij op de site van de Ratten. 

Tienen wou na de rust niet meer spelen

"Ik had mijn medespelers al lang aangegeven indien we de 2-2 zouden maken én met dit fantastisch publiek achter ons, er nog voldoende kansen zouden komen om de zege af te dwingen. Tienen wou na de rust niet meer spelen. Ze gingen onnodig veel op de grond liggen"

"In de toekomst mogen we het echter niet meer zo ver laten komen om een 0-2 achterstand te moeten ophalen. Ik ben evenwel super blij met deze drie punten. Op het laatste van het seizoen gaan we mogelijk nog wel eens aan deze wedstrijd terugdenken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties