Uitgelekt: 'Real Madrid probeerde Ronaldo al 3 (!) keer te vervangen door... Messi'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Uitgelekt: 'Real Madrid probeerde Ronaldo al 3 (!) keer te vervangen door... Messi'
Foto: © photonews

Lionel Messi is al jaren dé grote ster van FC Barcelona. Maar stel je eens voor dat de Argentijn op een gegeven moment naar grote rivaal Real Madrid zou verhuizen en in een maagdelijk wit shirt zou gaan voetballen… Onvoorstelbaar? Ja, maar toch probeerde Real het meer dan één keer te verwezenlijken.

Dat meldt Cadena Cope. Volgens hen probeerde Real meer dan één keer om Messi weg te plukken in Camp Nou. Sinds 2011 zou de Koninklijke al drie keer hebben aangeklopt bij Barça om te onderhandelen over Messi. Drie keer kreeg Real te horen dat de Argentijn allesbehalve de intentie had om Barcelona te verlaten.

“Waarom moet Real Messi halen als het Ronaldo heeft?”, horen we u luidop denken. Wel, de Madrilenen gingen telkens bij Barça aankloppen op een moment dat de interesse voor hun eigen vedette, Ronaldo dus, toenam.

In 2011, 2013 en 2015 probeerde Real het onmogelijke

In 2011 trok Manchester City even aan de mouw van Ronaldo, in 2013 waren er opnieuw hevige geruchten omtrent een vertrek van CR7. Twee keer dachten ze bij Real dat ze er als de kippen bij moesten zijn om met Messi een waardige vervanger binnen te halen.

Amper een jaar geleden hengelde Real een (voorlopig?) laatste keer naar Messi, toen de geruchten over een vertrek van Ronaldo opnieuw de kop opstaken. Maar Messi naar Real Madrid? Neen, dat lijkt er nooit van te komen…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties