Riante 7-0 tegen Valencia niet eerste monsterscore van Barcelona: Rode Duivel was ook al slachtoffer

Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 4 reacties
Riante 7-0 tegen Valencia niet eerste monsterscore van Barcelona: Rode Duivel was ook al slachtoffer
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisterenavond won Barcelona de bekerwedstrijd tegen Valencia met maar liefst een 7-0-eindstand. En dat is niet de eerste keer dit seizoen dat de Catalaanse club zijn tegenstander naar huis stuurt met zware cijfers.

Op 21 november haalde FC Barcelona uit tegen aartsrivaal Real Madrid door met 4-0 te winnen in de Clasico. Dat elan zetten ze door in de Champions League enkele dagen later met 6-1 cijfers thuis tegen het Roma van Radja Nainggolan, toch ook een grote naam in Europa. Hieronder kan u nog eens nagenieten van de doelpunten.

Onder impuls van de aanvalslinie Messi, Suarez en Neymar begon Barça het nieuwe jaar ook met uitstekende cijfers, met als hoogtepunt de ruime thuisoverwinning van 6-0 tegen Athletic Bilbao. Dankzij de goede prestaties staat Barcelona aan de kop in La Liga, gevolgd door Atletico Madrid op drie punten en Real Madrid met vier punten achterstand.

In de Spaanse beker speelden ze in januari ook Espanyol van de mat. Twee goals van wie anders dan Messi, eentje van Piqué en de Braziliaan Neymar zorgen voor de 4-1 op het bord. Gisteren moest Valencia dus aan de pletwals uit Catalonië geloven. Hieronder ziet u de indrukwekkende uitslagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties