Standard schuift technisch directeur aan de kant en vindt meteen een nieuwe bij concurrent

Redactie
| 76 reacties
Standard schuift technisch directeur aan de kant en vindt meteen een nieuwe bij concurrent
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Axel Lawarée is niet langer de technisch directeur zijn van Standard. Hij wordt min of meer opzijgeschoven, maar blijft de openstaande dossiers wel behandelen. De Luikenaars hebben wel al een opvolger te strikken.

Standard wilde het nog niet bevestigen, maar volgens de Franstalige pers is het klaar als een klontje: Axel Lawarée heeft zijn functie als technisch directeur opgezegd. Hij gaat de actuele dossiers nog verder opvolgen, maar zal geen nieuwe zaken meer aannemen.

Standard heeft meteen al een opvolger op het oog: Olivier Renard. Die was tussen 2005 en 2008 doelman bij de Rouches en was tot op heden actief als technisch directeur van KV Mechelen.

Renard weg bij KV Mechelen

Aan Mechelse zijde wordt het bericht wel bevestigd: "De samenwerking tussen Olivier Renard en KV Mechelen stopt met onmiddellijke ingang", aldus KVM-voorzitter Johan Timmermans. "Olivier heeft een aanbod van Standard gekregen."

Over een mogelijke opvolging is het nog te vroeg om uitspraken te doen. "We bekijken de komende uren en dagen hoe we de functie van sportief directeur opnieuw kunnen invullen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties