Spelers, supporters en bestuur Essevee op een lijn: "Het tij nú keren en jullie droom verwezenlijken"

Spelers, supporters en bestuur Essevee op een lijn: "Het tij nú keren en jullie droom verwezenlijken"
Foto: © photonews

Spelers, supporters en bestuur van Zulte Waregem kwamen woensdagavond samen. Na de 0 op 9 vroegen de supportersfederaties om een overleg en dat hebben ze ook gekregen. "En nu willen we zo snel mogelijk het tij keren", klinkt het bij de spelers.

Na de 0 op 9 de voorbije weken waren de fans enorm boos. Zondagavond gingen ze na de match tegen KV Mechelen ferm tekeer, onder anderen Steve De Ridder en Mbaye Leye moesten brandjes blussen bij de fans. "We begrijpen dat ze boos zijn, want we moeten ons schamen", waren de spelers toen al duidelijk.

Op woensdagavond volgde een debat tussen spelers, trainer, bestuur en de supporters op aanvraag van de supportersfederaties. "We zijn vastbesloten om het tij nu te doen keren. Iedereen wil straks nog tien topwedstrijden spelen, daarvoor doen we het als prof. Natuurlijk gaan we vol voor play-off 1", aldus de spelersgroep.

Jullie droom verwezenlijken -

Francky Dury

Ook trainer Dury ziet het zitten: "We gaan nog drie wedstrijden alles geven. Met de steun van onze supporters, die in het verleden steeds getoond hebben dat ze als één blok achter de spelers en de club staan, zullen we er écht alles aan doen om onze doelstelling en jullie droom, het behalen van play-off 1, te verwezenlijken."

En dus worden de rangen gesloten voor het belangrijke duel in en tegen STVV: "En we zullen het niet nalaten om te blijven communiceren in de toekomst met de spelers, zodat ze kunnen verderbouwen om wat we allemaal samen al hebben bereikt", aldus Geert Titeca van Supportersfederatie Esseveefans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties