Reactie Vanhaezebrouck uitermate positief: "We zijn terug"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Gent
| 6 reacties
Vanhaezebrouck uitermate positief: "We zijn terug"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent knoopte vrijdagavond aan met een zege tegen Sporting Lokeren. Hoewel de regerende landskampioen het in de tweede helft wat liet afweten, was Hein Vanhaezebrouckk best tevreden met de 3-1-zege van zijn ploeg.

“Als je uit een moeilijke periode komt, dan zijn er vaak nog wat twijfels bij de spelers. Maar we hebben gedaan wat we moesten doen. We zijn goed aan de match begonnen en ik heb mijn ploeg initiatief zien nemen. Vooral in de eerste helft”, aldus Vanhaezebrouck op de persconferentie na de wedstrijd.

“Na de pauze namen we nog steeds het initiatief, maar door die aansluitingstreffer durfden we niet te veel risico nemen. We speelden met de nodige voorzichtigheid en moesten uiteindelijk nog een tijdje wachten op de 3-1.”

"We zijn eventjes weg geweest"

Na een moeilijke periode knoopt Gent dus opnieuw aan met een driepunter, wat Vanhaezebrouck zeer tevreden stemt. “Ik denk dat we terug zijn”, aldus de coach van de Buffalo’s. “We zijn eventjes weg geweest, maar speelden uiteindelijk maar een écht matige match: in Oostende.”

Bekijk de reactie in onderstaande video:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties