OH Leuven reageert op gokschandaal: "Dit kunnen we missen als de pest"

Redactie
| 8 reacties
OH Leuven reageert op gokschandaal: "Dit kunnen we missen als de pest"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven verkeert in volle degradatiestrijd met nog drie speeldagen te gaan. Maar alsof dat nog niet genoeg is, houdt een heus gokschandaal de club momenteel in haar greep. "Dit kunnen we missen als de pest, ook al is er geen enkele aanwijzing dat er gegokt zou zijn op matchen van Leuven."

Aanvoerder Romain Reynaud zou gokken op de wedstrijden van OHL. Een lid van de technische staf bracht Emilio Ferrera daarvan op de hoogte. Lees het HIER nog eens na.

"We hebben die geruchten gehoord, maar er zijn geen aanwijzingen dat het gaat om wedstrijden van OHL of nog maar op wedstrijden van de Pro League, maar we willen als club geen enkel risico nemen en dus hebben we de KBVB daarover ingelicht", aldus woordvoerder Chris Vandebroeck bij Sporza.

Sportieve moet nu primeren

De voetbalbonden zullen de wedstrijden van Leuven nu extra in de gaten houden. "Dit komt bijzonder ongelegen, want de match tegen Oostende is cruciaal. We moeten winnen om de degradatie te vermijden, dan kunnen we dit soort geruchten missen als de pest."

Romain Reynaud en Rudy Riou - die worden genoemd - zullen morgen dan ook in de selectie zitten: "Het lijkt me logisch dat Ferrera hier geen rekening mee houdt in zijn selectie van morgen. Er is geen enkel concreet bewijs en het sportieve moet op dit moment primeren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties