Reactie Lepoint scoorde met hem in gedachten: "Pour toi, papi!'

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Waregem
| 0 reacties
Lepoint scoorde met hem in gedachten: "Pour toi, papi!'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Christophe Lepoint was erg tevreden met de teamprestatie van Zulte Waregem. Dat de overwinning tegen Moeskroen t贸ch nog play-off 1 opleverde was enkel een extra bonus. De gelegenheidsverdediger toonde ook een opvallend shirt na zijn doelpunt.

"Pour toi papi", stond er te lezen. "De grootvader van mijn vrouw is de voorbije week overleden. Hij had een geweldige ingesteldheid, dus ik wilde dat voor hem doen. Ik had het shirt op de bank laten liggen, om zeker geen gele kaart te krijgen", gaf Lepoint mee.

Een mooie boodschap was het zeker. "Ik wilde deze prestatie aan hem opdragen. De opluchting was bijzonder groot, nu kunnen we ook in play-off 1 zonder stress gaan spelen. Dat we op drie punten van Europees voetbal staan? We mikken nu zo hoog mogelijk, maar zijn blij dat we er zijn geraakt."

En minstens zo opvallend: na negen matchen hield Essevee ook nog eens de nul. Mét Lepoint als centrale verdediger, misschien ook richting play-off 1 een optie? "Dat we de nul houden doet extra deugd. Of ik daar zal blijven staan in play-off 1? Laat ons dat maar afwachten, ik doe wat de coach mij opdraagt."

Ook die coach Francky Dury hield zich nog wat op de vlakte: "Als je een middenvelder die negen doelpunten maakt voor Zulte Waregem centraal achterin moet zetten, dan toont dat nog maar eens aan hoezeer wij moeten puzzelen hebben dit seizoen. We zoeken naar de oplossingen en we zien de komende weken wel waar ons dat brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties