Zien we Eden Hazard de komende weken niét meer op een voetbalveld?

Redactie
| 7 reacties
Zien we Eden Hazard de komende weken niét meer op een voetbalveld?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kans lijkt groter te worden dat we Eden Hazard de komende weken niet meer op een voetbalveld zien. De Rode Duivel kampt met tal van kwaaltjes en zou eindelijk de broodnodige rust krijgen.

Guus Hiddink was van mening dat Eden Hazard helemaal geen rust nodig had, maar de Nederlandse coach van Chelsea kon de Rode Duivel door een heupblessure wel niet selecteren voor de wedstrijd van afgelopen weekend bij Everton.

Het Nieuwsblad weet dat Chelsea beseft hoe precair de situatie van Hazard is. Met andere woorden: Hiddink zal hem toch de broodnodige rust gunnen. De coach heeft immers niets aan een Hazard-uit-vorm.

Het helpt natuurlijk dat het seizoen van Chelsea - the Blues hebben niets meer te winnen - zo goed als voorbij is. Bovendien heeft Hazard zelf ook aangegeven dat hij geen risico's wil nemen met het oog op het EK.

De hele situatie zal er natuurlijk ook voor zorgen dat Hazard niet in actie zal komen in de vriendschappelijke interland tegen Portugal. Maar noch de Rode Duivels, noch Chelsea zijn gebaat met een dribbelkont in de lappenmand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties