Leegloop in de maak? Manchester United, Chelsea én Liverpool azen elk op een andere topper van AS Roma
Timothy Collard
Timothy Collard
| 3 reacties

Manchester United, Chelsea én Liverpool azen elk op een andere topper van AS Roma

Leegloop in de maak? Manchester United, Chelsea én Liverpool azen elk op een andere topper van AS Roma
Foto: © Photonews

AS Roma doet het de laatste tijd prima in de Serie A en dat is ook de Engelse topclubs niet ontgaan. Volgens de laatste geruchten plannen Manchester United, Chelsea én Manchester City om een slag te slaan bij de Italiaanse nummer drie.

Zo is Manchester United bijvoorbeeld héél geïnteresseerd in Alessandro Florenzi. De 25-jarige Italiaan is erg polyvalent en kan zowel op het middenveld als op de rechtsachter worden uitgespeeld. United zou om en bij de 30 miljoen euro veil hebben voor Florenzi.

Chelsea heeft dan weer geprobeerd om Kostas Manolas weg te plukken uit Rome. The Blues hadden 35 tot 40 miljoen euro veil voor de Griekse verdediger, maar Roma gooide de aanbieding onmiddellijk in de prullenmand. Het wil zijn sterkhouder absoluut niet kwijt.

Niet zo lang geleden werd ook Radja Nainggolan reeds in verband gebracht met een overstap naar Stamford Bridge. Al lijkt die interesse nu weer even te zijn gaan liggen.

Liverpool tot slot, heeft zijn zinnen gezet op Miralem Pjanic. Dat werd vorige week reeds duidelijk. Maar The Reds krijgen wel nog te maken met Paris Saint-Germain, dat ook geïnteresseerd is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties