Hij speelt bij Antwerp FC, maar... "Ik ben nog steeds fan van Deinze!"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Antwerpen
| 1 reacties
Hij speelt bij Antwerp FC, maar... "Ik ben nog steeds fan van Deinze!"
Foto: © photonews

Antwerp FC ontvangt zaterdagavond KMSK Deinze. Vooral voor Jens Naessens wordt het een heel speciale wedstrijd. De aanvaller genoot immers zijn jeugdopleiding in de Brielmeersen.

Jens Naessens doorliep tussen 1997 en 2001 de jeugdreeksen van KMSK Deinze, alvorens voor het ambitieuze project van wijlen Excelsior Moeskroen te kiezen.

Enig probleem: de aanvaller kampt met een héél vervelende voetblessure. ”Ik vrees eigenlijk voor mijn speelkansen zaterdag. En dat vind ik zo jammer. Ik heb gehoord dat er enkele bussen meereizen uit Deinze.”

Ik vroeg om een injectie om te spelen, maar dat zou onverantwoord zijn

Jens Naessens

”Ik wil nochtans zo graag voetballen tegen oranje-zwart. Ik ben nog steeds een fan van Deinze! Ik vroeg zelfs om een injectie, maar dat zou onverantwoord zijn met het oog op de rest van het seizoen.”

Antwerp hoopt Naessens op paasmaandag immers in te zetten voor de topper bij Cercle Brugge. ”Het was de voorbije weken iets moeilijker voor ons, maar twijfel is er helemaal niet.”

We moeten een kat een kat noemen. Antwerp FC moét de titel pakken met deze kern

Jens Naessens

Nochtans doet David Gevaert er werkelijk alles aan om de druk af te houden. De coach van de Great Old blijft volhouden dat een titel ook volgend jaar nog kan. Dat kan je HIER nalezen.

”Ik denk dat onze coach de druk vooral wil afhouden”, knipoogt Naessens. ”We moeten een kat een kat noemen. Antwerp moét de titel pakken met deze kern. Een andere optie is er niet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties