BBC haalt nog eens uit en lijkt klaar voor duel met Barcelona

Real Madrid heeft geprofiteerd van het puntenverlies van Atlético en Barcelona. De jongens van Zinedine Zidane maakten vrij snel komaf met Sevilla en staat nu op één punt van de tweede plaats. Barcelona staat wel nog tien punten voor.

Karim Benzema keerde terug in de basis en dus werd de fameuze BBC herenigd. En dat was te zien. Na zes minuten stond het al 1-0: voorzet Bale en Benzema scoorde met een prachtige volley. Luttele minuten later zag Bale nog een treffer onverdiend afgekeurd worden voor buitenspel.

Strafschopmisser, maar toch nummer 28 voor Ronaldo

Sevilla had zelf een kans op de gelijkmaker vanop elf meter, maar Gameiro geraakte niet voorbij Keylor Navas. Maar ook Ronaldo miste vanop de strafschopstip na de rust. Maar zijn 28ste competitiegoal zou toch nog volgen. Danilo vond hem helemaal alleen voor doel en voor de Portugees was de 2-0 een koud kunstje.

En twee minuten later was het duel gelopen. De bal kwam met een gelukje bij Bale, die ook zijn goaltje meepikte. Jesé Rodriguez zorgde voor de 4-0. Binnen twee weken staat El Clasico op het programma. De Madrilenen zouden nog wat aan de achterstand willen knagen voor het geval Barcelona een terugval kent. En ze willen natuurlijk die tweede plaats.