Welke Belgen in het buitenland verruilen van club deze zomer?

Jaap Vreeke
| 7 reacties
Welke Belgen in het buitenland verruilen van club deze zomer?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste fase van de competities in Europa zijn ingegaan, dat betekent dat de zomermercato steeds dichterbij komt. Welke Belgen in het buitenland kunnen een transfer maken? Een opsomming.

Mathias Bossaerts: In 2012 nog vertrokken bij Anderlecht, nu wil de 19-jarige verdediger zijn heil elders zoeken. Het jonge Belgische talent breekt niet echt door bij de Citizens en wil vertrekken. Een terugkeer naar de Jupiler Pro League kan enkel bij een topclub.

Axel Witsel: Volgens diverse Italiaanse media kan de ijzersterke middenvelder op interesse rekenen uit Milaan en Turijn. Respectievelijk AC Milan en Juventus zien een transfer van Zenit Sint-Petersburg wel zitten.

Christian Benteke: Het lijkt niet zo te willen boteren tussen Liverpool-coach Jürgen Klopp en Rode Duivel Christian Benteke. De fysiek sterke aanvaller zou bij een bod rond de 30 miljoen euro mogen vertrekken, schrijft de Engelse tabloid Sunday People Sport.

Lukaku, Nainngolan, Hazard ...

Romelu Lukaku: Wanneer een spits scoort staan de topclubs in de rij. Dat geldt ook voor Everton-spits Romelu Lukaku. De Rode Duivel wordt met onder andere zijn oude werkgever Chelsea in verband gebracht. Of het er echt van komt weten we niet, tegen Sporza vertelde hij nog niet bezig te zijn met een transfer.

Radja Nainngolan: De AS Roma-middenvelder presteert uitstekend in de Italiaanse Serie A, hij wordt dan ook op de voet gevolgd door de grootste clubs. Manchester United toonde al langer concrete interesse, maar de Engelsen krijgen concurrentie van Real Madrid dat de Belg in actie zag tijdens de Champions League.

Eden Hazard: De technische vleugelaanvaller van Chelsea zat de laatste weken niet echt in zijn vel. Dat doet de geruchten aanwakkeren, zo zou Zinedine Zidane de Belg aan zijn sterrenelftal bij Real Madrid willen voegen.

Dit is natuurlijk maar een greep uit de mogelijke transfers deze zomer. Wie zie jij van club veranderen? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties