Engelse topclubs gooien met geld voor ex-Anderlechtspeler

Sean Raab
| 11 reacties
Engelse topclubs gooien met geld voor ex-Anderlechtspeler
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lucas Biglia is de man in vorm bij Lazio Roma en het is de topclubs niet ontgaan. Liverpool en Arsenal tonen sterke interesse in de Argentijn. Toch blijft de ex-Anderlechtspeler met zijn voetjes op de grond: "Eerst focussen op het huidige seizoen."

Jürgen Klopp, trainer van Liverpool, is al langer geïnteresseerd in de Argentijnse international. In november was er sprake van een bod van 26 miljoen euro, die blijkt te zijn verhoogd naar 32 miljoen euro. Een kans die je niet zomaar laat liggen, of wel? De 30-jarige middenvelder blijkt alvast geen interesse te hebben in een overstap: "Ik denk niet aan een vertek", klinkt het bij Biglia.

Europees gewild

Arsenal is komen aankloppen bij de Romeinen en er was zelfs speculatie dat Real Madrid geïnteresseerd zou zijn. Toch blijft de ex-speler van Paars-wit met beiden voeten op de grond: "Ik wil alleen focussen op de resterende wedstrijden van dit seizoen. Het is belangrijk dat we goed eindigen", aldus de man van Lazio.

Biglia speelde van 2006 tot 2013 bij Anderlecht en won 4 maal de titel, 1 maal de beker en 4 maal de supercup. Herbeleef hier enkele mooie acties van de Argentijn in zijn periode bij Paars-wit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties