We verwachten één grote verrassing zondag bij paars-wit

We verwachten één grote verrassing zondag bij paars-wit
Foto: © Photonews

De blessuregolf bij Anderlecht gaat Besnik Hasi diep in zijn reservespelers moeten doen tasten. Maar toch heeft hij alternatieven, vooral aanvallend. In de verdediging mag er niet zoveel - oftewel niets - meer gebeuren.

Verdedigend heeft Hasi zondag enkel nog Heylen en Galhardo achter de hand. N'Sakala en Deschacht zijn gekwetst. Andy Najar, die last heeft van de buikspieren, zal sowieso worden klaargestoomd. Laat daar geen twijfel over bestaan. En Nuytinck heeft de laatste tijd wel meer moeten depanneren, dus de Nederlander is klaar.

Ook op het middenveld heeft Hasi weinig keus door de blessure van Dendoncker en de schorsing van Defour. Het drietal Tielemans, Badji en Djuricic is zeker van zijn plaats. Ibrahima Conte heeft men nog achter de hand, net als Trezeguet. Beiden aanvallende middenvelders.

Zevende bankzitter uit de jeugd?

Maar we geloven dat Hasi straks Trezeguet op de rechterflank gaat posteren en Praet weer naar links zal schuiven door de blessures van Lukebakio (twijfelachtig) en Acheampong (zeker out). De Egyptenaar krijgt na de wedstrijd tegen Gent - waar hij één keer mocht starten - dus mogelijk een herkansing. Okaka en Sylla zijn wel fit. Voor zijn zevende bankzitter gaat Hasi waarschijnlijk al moeten teruggrijpen naar zijn jeugd.

Doel: Proto

Verdediging: Najar-Kara-Nuytinck-Büttner

Middenveld: Tielemans-Badji-Djuricic

Aanval: Trezeguet-Okaka-Praet

Bank: Roef, Conte, Lukebakio, Sylla, Heylen, Galhardo en ???

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties