Zondebok Fellaini: "Uitgefloten door het falen van Moyes"

Sean Raab
| 9 reacties
Zondebok Fellaini: "Uitgefloten door het falen van Moyes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Rode Duivel gelooft dat zijn voormalige baas deels verantwoordelijk is voor al het kritiek dat hij krijgt te verduren. De middenvelder verdedigt zijn prestaties bij Manchester United.

Marouane Fellaini is niet de populairste speler bij de supporters van Manchester United. De man uit Etterbeek krijgt week na week kritiek naar hem toegeslingerd en wordt bij sommige thuiswedstrijden zelfs uitgefloten. Volgens de Rode Duivel ligt dat niet enkel aan zijn prestaties, maar ook aan het feit dat hij door David Moyes naar Old Trafford werd gehaald.

Geassocieerd met Moyes

David Moyes werd na erbarmelijke resultaten in zijn eerste jaar als trainer al ontslagen. Fellaini, die ook onder Moyes speelde bij Everton, was de eerste grote transfer die de Schot doorvoerde bij de club. De middenvelder gelooft dat de supporters hem daarom viseren.

"Soms denk ik dat ik word uitgefloten omdat ik door Moyes werd binnengehaald."

-Marouane Fellaini

Fellaini trekt zich niets van de negativiteit aan: "Ik ben een professional, ik moet dat aan me voorbij laten gaan en focussen op voetbal. Soms is het moeilijk, maar dat hoort erbij als je voor een grote club speelt. Ik begrijp soms niet waarom de supporters mij viseren. Gelukkig zien mensen ook dat ik alles geef wanneer ik speel en dat moedigt mij aan om door te zetten", aldus de Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties