Lukaku en Mirallas gaan onderuit op het veld van Manchester United

Bart Ver Elst
| 2 reacties

Romelu Lukaku en Kevin Mirallas zijn er niet in geslaagd om de drie punten mee te graaien op Old Trafford. Manchester United won zuinig met 1-0 na een doelpunt van Anthony Martial.

Romelu Lukaku was de enige landgenoot die het vertrouwen kreeg in het duel tussen Manchester United en Everton. Kevin Mirallas aan de ene zijde en Marouane Fellaini aan de andere zijde, moesten tevreden zijn met een plekje op de bank. Mirallas mocht wel een halfuurtje invallen van Roberto Martinez.

De eerste helft was er alleszins eentje om snel te vergeten. Beide ploegen kwamen nauwelijks tot kansen en het was rusten op Old Trafford met een logische 0-0 stand. Ook Lukaku werd nauwelijks in stelling gebracht door zijn teammaats.

Tien minuten na de pauze was het wél bingo in Manchester. Een goede aanval van United werd door Martial simpel afgerond, 1-0. Nauwelijks een minuut later had Everton-verdediger Jagielka een dot van een kans, maar hij trof de lat.

In het slot was diezelfde Jagielka nog eens gevaarlijk, maar hij stuitte op De Gea. Ook Romelu Lukaku kon enkele minuten voor tijd nét niet afdrukken. Zo bleef het 1-0 op Old Trafford. Dankzij de zege springt United over West Ham naar de vijfde plek in de Premier League.