Vandenbempt kritisch voor Club Brugge: "Dat begreep ik allemaal niet zo best"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 60 reacties
Vandenbempt kritisch voor Club Brugge: "Dat begreep ik allemaal niet zo best"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge pakte afgelopen weekend drie punten tegen KV Oostende. De wedstrijd stelde teleur, en dat vooral na de rode kaart van Benoit Poulain. Er werd al veel gezegd en geschreven over die rode kaart en ook Peter Vandenbempt heeft zijn mening klaar.

Bij Club Brugge begrepen ze niet waarom Poulain rood kreeg na zijn overtreding op Canesin. "Om nu te zeggen dat die rode kaart die Vertenten gaf onbegrijpelijk onrechtvaardig was en Club zich bekocht mocht voelen, nee, dat nu ook weer niet", aldus Vandenbempt bij Sporza.

"Ik kan je verzekeren: als deze fase zich afspeelt voor de Club-bank met een Club-speler als slachtoffer, dan staan ze allemaal op het veld om rood te vragen. Dat begreep ik allemaal niet zo best", klinkt het hard bij Vandenbempt.

"Uitstekende wedstrijdmentaliteit van Club Brugge"

Peter Vandenbempt

Toch zag Vandenbempt ook positieve punten bij blauw-zwart. "Het was wel zonde voor de wedstrijd, want Club Brugge was heel sterk begonnen, met veel initiatief. Nadien hebben we eigenlijk niks meer gezien van Club, behalve een uitstekende wedstrijdmentaliteit en een uitstekende organisatie. En natuurlijk de belangrijke drie punten: daar gaat het om in play-off 1."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties