Hilarisch: Ibrahimovic interviewt... ambetante Ibrahimovic voor City-PSG

Hilarisch: Ibrahimovic interviewt... ambetante Ibrahimovic voor City-PSG

Zlatan Ibrahimovic is nooit voor een grapje verlegen, of voor een nieuwigheidje. Er zijn immers niet zoveel spelers die voor een belangrijke match een interview... van zichzelf afnemen.

Op zijn Facebook ging Zlatan de uitdaging. Als journalist zou hij het niet slecht doen met zijn vragen, al zou hij waarschijnlijk de kriebels krijgen als hij iemand anders voor zich had die dezelfde antwoorden gaf.

Q: Vanavond is het tijd voor Champions League-voetbal als jullie Manchester City ontvangen in het Parc des Princes. Jullie hadden een perfecte voorbereiding met de 4-1 tegen de derde in de Ligue 1, Nice. Een match waarin jij een hattrick scoorde. Wat zijn je gedachten over de kwartfinale?

A: Een belangrijke en moeilijke match.

Q: City wipte Dinamo Kiev in de vorige rond en voor de eerste keer in de clubgeschiedenis bereikten ze de kwartfinales in de Champions League. Wat denk jij van het lichtblauwe team uit Manchester?

A: Het is een heel goed team.

City is net als PSG een team vol met sterren. Welke City-spelers zou jij bij PSG in de basis zetten?

A: Zij hebben een goed team en wij hebben een goed team.

Q: De doelman van City is Joe Hart, een speler die al veel mooi Zlatan-goals moest incasseren. Ga je aan zijn miserie toevoegen vanavond?

Zlatan: We zullen zien wat er gebeurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties