'Verlaat Nainggolan Rome? Sportief directeur in Londen voor onderhandelingen!'

Maarten Pottie
| 2 reacties
'Verlaat Nainggolan Rome? Sportief directeur in Londen voor onderhandelingen!'
Foto: © photonews

Deze zomer pakt Antiono Conte de plaats op de Chelsea-bank over van Guus Hiddink. De Italiaanse trainer is een grote fan van Radja Nainggolan en wil hem absoluut naar Stamford Bridge halen.

The Guardian, een Britse kwaliteitskrant, meldt dat de besprekingen tussen Chelsea en AS Roma over een transfer van Il Ninja begonnen zijn. De sportief directeur van de Romeinen, Walter Sabatini, was vrijdag in Londen om de mogelijke voorwaarden voor een zomertransfer van onze landgenoot te bespreken.

Shoppen in Rome

Roma wil 35 miljoen euro voor onze 27-jarige landgenoot. Chelsea hoopt dat bedrag naar beneden te krijgen tot 25 miljoen. Nainggolan heeft nog een contract tot 2020 in de Italiaanse hoofdstad. Hij speelt sinds 2014 in Rome en is sindsdien een belangrijke pion op het middenveld, zowel onder Rudi Garcia als onder Luciano Spalletti.

Conte wil ook navraag doen over de Griek Konstantinos Manolas van AS Roma. De centrale verdediger stond in 2015 al dicht bij een overstap naar Londen, maar de deal ging niet door omdat de Giallorossi geen vervanger konden vinden. Hij heeft nog een 3-jarig contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties