Reactie Pijnlijke conclusie bij Oostende: "Misschien moeten we nederig zijn"

Pijnlijke conclusie bij Oostende: "Misschien moeten we nederig zijn"
Foto: © Photonews

Hoe moet je in godsnaam een match winnen als je al na twintig minuten twee goals in cadeauverpakking hebt weggegeven? Het antwoord moeten ze ook bij Oostende schuldig blijven. Nochtans kregen ze deze week al serieus op hun donder.

Yves Vanderhaeghe haalde het gebrek aan inzet op training aan en voorzitter Marc Coucke pikte daar op in met een serieuze bolwassing op de sociale media. "Ik had dat gevoel ook bij bepaalde trainingen", stak Brecht Capon dat niet weg. "Vandaag was er echter geen gebrek aan mentaliteit en inzet", vond hij. "Het waren individuele fouten die ons nekten."

"Bij de 1-0 gaat het vrij snel en bij de 2-0 ontzet ik slecht. Maar goed, bij de 4-0 gaat er ook iemand in de fout. Het heeft niet met concentratie te maken, het gaat allemaal net iets sneller. Misschien moeten we wel nederig zijn. We gaan nog matchen verliezen, maar het zijn vooral de doelpunten die mij dwars zitten", vervolgde Capon.

Het werd gecamoufleerd door de goals die we maakten

De tegendoelpunten waren inderdaad een pijnpunt waar niemand rond kon. "Het is al weken dat we defensief niet meer zo sterk staan", bevestigde Jordan Lukaku. "We hebben heel het seizoen al heel wat doelpunten tegen gekregen, maar dat werd gecamoufleerd door de goals die we maakten. En nu hebben we het moeilijk om de score te openen. Het is een beetje een donkere periode voor ons. Ik heb er geen verklaring voor. Alles wordt meegegeven op training en tijdens de tactiek. We weten onze taken, maar die vergeten we dan blijkbaar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties