Reactie Verhulst: "Ik heb de trainer nog nooit zo kwaad gezien"

Maarten Pottie vanuit Mechelen
| 2 reacties
Verhulst: "Ik heb de trainer nog nooit zo kwaad gezien"
Foto: © photonews

Lokeren moest op de tweede speeldag van play-off 2 naar Mechelen. De Oost-Vlamingen acteerden zwak tijdens de eerste 45 minuten en Davino Verhulst moest zich twee keer omdraaien. Georges Leekens was niet tevreden en maakte zich heel erg boos tijdens de rust.

"Ik denk niet dat ik de coach ooit al zo kwaad heb gezien", aldus Verhulst. "Tegen Waasland-Beveren kwam in de buurt, maar dit was toch de zwaarste uitbrander die we al kregen. Maar je zag dat het hielp, we kwamen sterker uit de kleedkamer."

De doelwachter van Lokeren hield veel ballen uit zijn doel, maar moest zich toch twee keer gewonnen geven. "KV Mechelen kreeg een heel pak kansen. Het is jammer dat er twee binnen gaan op korte tijd", vertelt Verhulst. "Dan wordt het moeilijker en ze speelden het goed uit. Spijtig dat zij met de drie punten gaan lopen."

Niets verloren

Maar de Lokerse keeper geeft de hoop in play-off 2 niet op. "We hebben nu wel verloren, maar dat wil niet zeggen dat we de handdoek in de ring gooien", zegt 28-jarige Verhulst. "Als we volgende week winnen van Sint-Truiden ligt alles weer open."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws