Reactie Invaller De Bruyne doet match kantelen voor Manchester City

Invaller De Bruyne doet match kantelen voor Manchester City

Manchester City is nog steeds in de running voor de derde plek in de Premier League. Na een moeilijke match tegen West Bromwich Albion werd er toch gewonnen. City staat nu op twee punten van Arsenal.

Manchester City heeft het thuis niet onder de markt gehad tegen West Brom. Na zes minuten had Séssegnon de bezoekers al op voorsprong gebracht, maar na een fout in de zestien kon Agüero vanop de stip de gelijkmaker aantekenen na 20 minuten. En toen werd het aanmodderen, want City ontbrak ideeën.

Dat kwam mede door het bankzittersstatuut van Kevin De Bruyne, die rust kreeg voor de belangrijke Champions League-return tegen PSG van komende week. Maar een halfuur voor tijd bracht Manuel Pellegrini hem toch binnen de lijnen. En ja, dat rendeerde binnen de kortste keren.

De Bruyne zette een aanval op, Agüero werd nog afgeblokt, maar eindstation Nasri rondde de rebound wel af: 2-1