De carrière van Balotelli zit nóg maar eens in het slop... Hoe moet het nu verder met het enfant terrible?

Jaap Vreeke
| 0 reacties
De carrière van Balotelli zit nóg maar eens in het slop... Hoe moet het nu verder met het enfant terrible?
Foto: © photonews

AC Milan-directeur Adriano Galliani heeft zich uitgesproken over Mario Balotelli. De spits wordt na zijn huurperiode niet gekocht door de Milanezen. Bij Liverpool staat de Italiaanse spits niet hoog in de pikorde, waar kan hij dan heen?

Mario Balotelli wordt niet gekocht door AC Milan aan het einde van dit seizoen, dat bevestigde de directeur van de Rossoneri. "We vinden Mario een goede jongen, maar hij moet ons van zijn kwaliteiten overtuigen. Hij wil graag hier blijven, maar op dit moment is een permanente transfer geen optie."

Bij Liverpool kan de Italiaanse spits op weinig speeltijd rekenen met onder andere aanvallers als Divock Origi, Daniel Sturridge en Christian Benteke die hoger in de pikorde staan. Er gaan dan ook geruchten dat Liverpool-manager Jürgen Klopp Balotelli wil ruilen met Fiorentina-spits Josip Illicic die dit seizoen al 13 keer scoorde.

Chinese interesse

Balotelli kan wel rekenen op interesse uit China. De Chinese Super League koopt veel Europese spelers op, bijvoorbeeld Burak Yilmaz, Jackson Martinez en Gervinho maakten de overstap naar Azië deze winter. Nu kan Balotelli daar ook heen, Jiangsu Suning zou geïnteresseerd zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties