Niets te doen vanavond? Kijk naar de match van Victor Vazquez!

Redactie
| 0 reacties
Niets te doen vanavond? Kijk naar de match van Victor Vazquez!
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Het zou wel weer eens een bijzonder voetbalweekend kunnen worden. Niet enkel op de Belgische voetbalvelden wordt gespeeld, ook in het buitenland is het koekenbak. En wat als je vanavond niets te doen hebt? Dan kan je kijken naar Cruz Azul.

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

Toch weer een aantal erg leuke duels vanavond op het programma, maar wij kijken voor een keertje uit naar Mexico. Daar komt Victor Vazquez aan de aftrap met Cruz Azul.

Gaat het hem lukken om te winnen? Zet via ons in en bekijk het live. Dat levert je via ons meteen 132 euro op! En voor een stunt van de bezoekers krijg je al 195 euro. Via onze gratis weddenschap krijg je het geld meteen terug als het toch zou foutlopen!

De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties