Anderlecht en Club op vinkenslag? Waasland-Beveren wil inspanning doen voor Moulin, maar Vreven gelooft er zelf niet in

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 15 reacties
Anderlecht en Club op vinkenslag? Waasland-Beveren wil inspanning doen voor Moulin, maar Vreven gelooft er zelf niet in
Foto: © photonews

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Thibault Moulin staat in de belangstelling van RSC Anderlecht en Club Brugge. Waasland-Beveren wil een inspanning leveren om de middenvelder op de Freethiel te houden, maar Stijn Vreven gelooft zelf niet dat de club daarin zal slagen.

Waasland-Beveren zat ondertussen al rond de tafel met Thibault Moulin en diens zaakwaarnemer. Belangrijk detail: het contract van de Fransman op de Freethiel loopt nog tot medio 2017.

"We willen een inspanning doen voor Moulin", is Dirk Huyck duidelijk. "Het is belangrijk om onze sleutelspelers bij de club te houden om verder te groeien. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar moeilijk gaat ook."

Het is belangrijk om onze sleutelspelers bij Waasland-Beveren te houden om verder te groeien

Dirk Huyck

De voorzitter van de Leeuwen heeft in het andere geval de alternatieven al klaar. "Dat is de taak van iedere sportieve cel, hé. (knipoogt) Of die nieuwe speler geen te groot risico zal inhouden? Thibault was dat een jaar geleden ook."

"Ik reken er niet op dat Moulin volgend seizoen nog voor Waasland-Beveren zal voetballen", is Stijn Vreven dan weer formeel. "De interesse van één ploeg kan je uit het hoofd van een speler praten. Maar er zijn een pak clubs geïnteresseerd in Thibault, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties