Nog meer lof voor De Bruyne: "Ik ben er zeker van: hij gaat Gareth Bale evenaren"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Nog meer lof voor De Bruyne: "Ik ben er zeker van: hij gaat Gareth Bale evenaren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne speelt tegenwoordig de pannen van het dak bij Manchester City. Onze landgenoot wordt overal geprezen omwille van zijn sterke prestaties. Nu volgt zelfs de vergelijking met niemand minder dan... Gareth Bale!

“Snelheid en kracht: De Bruyne heeft alles wat nodig is het om het te maken in de Premier League. Hij lijkt wel gemaakt voor deze competitie”, zegt Chris Beattie van TribalFootball in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Beattie doet zelfs een straffe uitspraak over de Rode Duivel. “Ik volgde zijn prestaties bij VfL Wolfsburg al op de voet en was er toen al van overtuigd dat hij een fantastische aanwinst voor een Premier League-club zou zijn. Ik geloof er dan ook in dat hij over alles beschikt om Gareth Bale te evenaren.”

"Bestaat er op dit moment een beter duo dan De Bruyne-Agüero?"

Maar dan moet De Bruyne wel nóg wat vooruitgang boeken. “Op dit moment is Agüero nog steeds de beste speler van Manchester City. Daar bestaat geen twijfel over. Maar de combinatie van die twee? Om van te smullen! Ik vraag me af of – als ze allebei on fire zijn – er in Europa een beter duo bestaat.”

“Weet je: voor aanvang van het seizoen – en na de transfers van De Bruyne en Delph – duidde ik Manchester City aan als dé titelfavoriet. Ik ging ervan uit dat de komst van die twee jongens City naar een hoger niveau zou brengen. Je kan er dan ook niet omheen: de afwezigheid van De Bruyne heeft de club pijn gedaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties