Reactie Gevaert begrijpt het niet: "Stress? Schrik om bepaalde mensen te ongoochelen?"

Gevaert begrijpt het niet: "Stress? Schrik om bepaalde mensen te ongoochelen?"
Foto: photonews

David Gevaert schudde het hoofd meermaals tijdens de wedstrijd tegen Union. Hij begreep niet waarom zijn ploeg niet meer honger toonde. Nochtans was er alles aan gedaan om hen scherp aan de aftrap te krijgen.

Gevaert vond het allemaal maar bizar. "Zij hebben als leeuwen gevochten en dat heb ik een beetje gemist bij mijn team", zei hij achteraf. "Ik vond ons niet agressief genoeg en we zetten niet genoeg druk naar voor toe. De wil om de bal te veroveren, was meer bij Union afwezig."

"Dat is toch een beetje raar, want we hadden gevraagd om negentig minuten volle bak te gaan. En dan zie je dat het pas na de 2-0 gebeurt. Misschien hadden we nog een punt kunnen pakken, maar het uitgangspunt blijft echter hetzelfde: we moeten volgende week winnen."

Hebben we schrik om bepaalde mensen te ontgoochelen?

Antwerp ging zelfs op afzondering naar Brussel. "Onverklaarbaar, we hebben er alles aan gedaan om de focus heel hoog te houden. Dan is het toch een beetje raar dat we de match moesten ondergaan", vond Gevaert.

WS Woluwe springt volgende week ook mee in de dans. "Ik heb naar geen enkele andere ploeg gekeken dit seizoen. We zitten in een moeilijke periode. Is het stress, hebben we schrik bepaalde mensen te ontgoochelen? Ik begrijp niet waarom we hier niet hongeriger voor de dag komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties