Antwerp heeft geen keuze meer, Eupen wel

Antwerp heeft geen keuze meer, Eupen wel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp heeft volgende week in eigen huis geen andere keuze meer... Het moet winnen tegen Eupen om kampioen te worden en zo het felbegeerde ticket voor eerste klasse te krijgen. Eupen heeft nog wel andere opties.

Aangezien WS Brussels zich ook weer in de strijd gemengd heeft, kunnen zij immers ook nog kampioen spelen. Maar voorlopig hebben die geen licentie. Indien zij eerste eindigen gaat het ticket voor eerste naar de tweede in de stand.

En aangezien Brussels enkel kampioen kan spelen bij een gelijkspel tussen Antwerp en Eupen, zou dat ticket dan naar Eupen gaan. Want bij een gelijkspel wordt Eupen tweede op basis van een beter doelpuntensaldo. Antwerp moet niet gaan rekenen. Zij moeten volle bak aan de slag.

Bico pad in de mand

WS Brussels zou wel nog volle bak voor de extra punten tegen Seraing gaan. Die verloren ze door het opstellen van een niet-speelgerechtigde speler bij Seraing, maar John Bico bevestigde gisteren dat hij tot het uiterste wil gaan om kampioen te worden. Als ze daardoor twee punten bijkrijgen, hebben zij ineens de beste kans om kampioen te spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties