Hiddink is zeker over toekomst goudhaantje: "Hij blijft"

Redactie
| 1 reacties
Hiddink is zeker over toekomst goudhaantje: "Hij blijft"

Eden Hazard maakt een moeilijk seizoen mee bij Chelsea. 'The Blues' staan op een teleurstellende 9e plaats. Hazard, vorig jaar nog speler van het seizoen, zoekt nog naar zijn vorm en werd aan enkele andere Europese topclubs gelinkt. Guus Hiddink vertelt een ander verhaal.

Afgelopen weekend vond Rode Duivel Eden Hazard voor het eerst dit seizoen zijn weg naar het doel. Tegen Bournemouth werd het 1-4 voor The Blues, Hazard kwam zelfs twee keer tot scoren. De kleine Belg lijkt daarmee uit zijn vormdip. De interesse van Europese clubs als Real Madrid groeit. Maar ...

Terug in vorm

"Eden Hazard zal volgend jaar gewoon voor Chelsea spelen", volgens interim-coach Guus Hiddink in een gesprek met Sky Sports. "Hij heeft nog een paar jaren te gaan op zijn contract. Hij is hier blij en niemand twijfelt eraan dat hij volgend seizoen weer zijn niveau haalt", aldus een zekere Hiddink.

Als je zo een comeback maakt, is je vorm blijvend

-Guus Hiddink

"Als Eden fysiek en mentaal volledig fit is, kan je niet ontkennen dat hij een van de beste is. Ik geloof dat hij weer de 'PFA speler van het jaar-prijs' kan veroveren de komende jaren", verklaart de Nederlander. "Als je zo een comeback maakt, weet je dat zijn vorm blijvend is", concludeert de interim-coach.

Antonio Conte is de man die volgend seizoen bij Chelsea aan het roer staat. Wat denken jullie, zal Eden Hazard binnen het plaatje van de Italiaanse oefenmeester passen? Laat het ons weten in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties