Zo ging de Antwerp-spelersgroep om met de rollercoaster: "Dat is net een kwaliteit van een echte sportman"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Antwerpen
| 6 reacties
Zo ging de Antwerp-spelersgroep om met de rollercoaster: "Dat is net een kwaliteit van een echte sportman"
Foto: © SC

De fans van Antwerp FC werden de voorbije dagen en uren heen en weer geslingerd tussen hemel en hel. Ondertussen - en we schrijven onder voorbehoud - wordt zaterdag dan toch voor de titel gespeeld. Al verandert er voor de spelers eigenlijk niets.

White Star Bruxelles kreeg dinsdag twee punten toegekend. De hoofdstedelingen stonden enkele dagen aan de leiding, maar ondertussen - en we blijven onder voorbehoud schrijven - is die beslissing al teruggedraaid.

Maar een ideale voorbereiding op een allesbepalende wedstrijd tegen KAS Eupen zal het voor Antwerp FC niet geweest zijn. "En toch is er geen enkele speler met vragen gekomen", vertelt David Gevaert.

Er is geen enkele speler met vragen gekomen

David Gevaert

"We hebben op geen enkel moment aan de extrasportieve zaken gedacht", overtuigt de coach van de Great Old ons. "We hebben geen vat op die beslissingen, dus waarom moeten we er energie aan verspillen?"

"Het is moeilijk uit te leggen", besluit Gevaert. "Maar één van de kwaliteiten van een echte sportman is net dat je op alle momenten en onder alle omstandigheden kan focussen op een doel of op een wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties