Fans Liverpool duidelijk: "Benteke gaat zijn kans krijgen"

Pieter De Clerck
| 2 reacties
Fans Liverpool duidelijk: "Benteke gaat zijn kans krijgen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool neemt het vanavond op tegen Villareal in de halve finales van de Europa League. We pijlden naar het vertrouwen bij de fans van de Reds. "Het wordt 1-1 in Spanje en volgende week maken we het af in eigen huis."

"Ik denk dat Liverpool de Europa League zal winnen. Al laat ik dan misschien eerder mijn hart dan mijn verstand spreken. Maar vanavond spelen we alleszins 1-1 gelijk volgens mij om het dan volgende week in Liverpool af te maken", aan het woord is Yves Dekoning van de Vlaamse Liverpool-fanclub de Flemish Reds.

"Ik ben ervan overtuigd dat Benteke, die terugkomt uit blessure, even zal mogen invallen." Maar hoe het volgend seizoen verder moet met de Belgische spits, weet Dekoning niet. "Ik denk dat hij genoeg kansen heeft gehad om zich te bewijzen en ik heb het gevoel dat Klopp zijn vertrouwen in Benteke verloren heeft."

Voor die andere Liverpool-Belg, Origi, voorspelt Dekoning wél een rooskleurige toekomst. "Hij zal volgend jaar meer mogen spelen. De laatste maanden was hij heel goed op dreef en die lijn kan hij volgend seizoen gewoon doortrekken. Volgens mij kunnen Origi en Sturridge perfect naast elkaar spelen. In een systeem met twee spitsen komt deze ploeg uitstekend tot zijn recht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties