Reactie Preud'homme met een brede grijns: "Naar mijn bescheiden mening was dat indrukwekkend"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 14 reacties
Preud'homme met een brede grijns: "Naar mijn bescheiden mening was dat indrukwekkend"
Foto: © Photonews

Een brede grijns en een ontspannen praatje. Michel Preud'homme probeert het te verbergen, maar de coach van Club Brugge zal vanavond eens goed onderuitzakken bij het aansteken van de sigaar. "De spelers hebben we vandaag echt blij gemaakt."

Voor het eerst dit seizoen was Michel Preud'homme echt honderd procent gelukkig met de prestatie van zijn team. "Ik ben blij dat deze wedstrijd achter de rug is. Het is zó lastig om kansen bijeen te voetballen tegen deze ploeg."

"Mijn spelers hebben me vandaag echt blij gemaakt", haalt de Luikenaar de loftrompet vanonder tafel. "Het tempo, de beweging tussen de linies, de duelkracht,... In mijn bescheiden ogen was het indrukwekkend."

Al beseft Preud'homme dat Club heel goed wegkwam toen Leon Bailey besliste om een opgelegde kans in de armen van Ludovic Butelle - het leek wel een veredelde terugspeelbal - te trappen.

Een verwittigd man is er...

"We waren verwittigd voor de omschakeling van Genk, hé. Gelukkig ging die kans niet binnen. Het is zo al lastig genoeg tegen hen. Als je dan nog eens op achterstand zou komen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties