Reactie Maes durft/wil het niet uitspreken, zijn spelers wel: "We speelden tegen de kampioen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Brugge
| 20 reacties
Maes durft/wil het niet uitspreken, zijn spelers wel: "We speelden tegen de kampioen"
Foto: © photonews

Peter Maes had de boel op scherp gezet door deze week te verklaren dat voor hem AA Gent (en dus niet Club Brugge) titelfavoriet nummer 1 was dit seizoen. Maar nu Club won én Gent verloor ziet de wereld er opnieuw heel wat anders uit. "Ik zou graag bij mijn idee blijven, maar ..."

Peter Maes beseft ook dat Club Brugge een grote stap heeft gezet richting titel, al wil hij ze nog steeds niet expliciet als dé favoriet noemen: "Ik zou graag bij mijn favoriet blijven, al ligt dat na de resultaten van vandaag misschien wat moeilijk", aldus Peter Maes met een glimlach.

"Ik denk dat het vanaf heden nog tussen twee ploegen gaat, al weet je natuurlijk nooit. Play-off 1 heeft vaak verrassingen in petto. We zullen het allemaal wel zien."

Het verschil tussen een goede club en een echte topclub -

Zijn spelers waren in de catacomben van Jan Breydel veel duidelijker: "Ja, we speelden vandaag tegen de kampioen", aldus Hamalainen. "Brugge was verdedigend heel sterk en kwam er aanvallend goed uit."

En ook Kabasele beseft het: "Wij krijgen twee goede kansen en scoren niet, zij komen drie keer alleen in de box en maken er drie. Dat is misschien het verschil tussen een goede club en een echte topclub. Ze mogen nog twee keer thuis spelen en zijn echt sterk in eigen huis, dus ik denk dat ze het gaan halen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties