De Bruyne en Kompany willen fitte Ronaldo afhouden

Redactie
| 0 reacties
De Bruyne en Kompany willen fitte Ronaldo afhouden
Foto: © photonews

Atlético Madrid zit al zeker in de finale van de Champions League. Vandaag komt daar Real Madrid of Manchester City bij. De Madrilenen lijken over de beste papieren te bezitten, maar Kompany en De Bruyne willen er anders over beslissen.

Vincent Kompany hoopte op een fitte Ronaldo ... en krijgt die ook voor de kiezen meer dan waarschijnlijk, want CR7 werd klaargestoomd voor het thuisduel in de halve finales van de Champions League.

Na de 0-0 in Manchester zijn de Madrilenen favoriet. De Koninklijke kan het in eigen huis - zoals zo vaak - proberen af te maken. In de heenwedstrijd hielden The Citizens al bij al makkelijk gelijke tred, maar een Real zonder of mét Ronaldo? Het is toch een wereld van verschil.

Karim Benzema is er door een blessure niet bij, Gareth Bale raakt wel fit voor de terugwedstrijd. De bezoekers uit Manchester moeten hopen dat Kevin De Bruyne opnieuw een topdag heeft. Hij was al erg belangrijk voor City dit seizoen en werd zondag tegen Southampton in de Premier League nog gespaard.

Wie pakt de winst?

Als de thuisploeg gewoon wint van The Citizens, dan kan u van de gratis weddenschap van 60 euro die u via ons krijgt meteen 90 euro maken. Maar als de bezoekers een stunt kunnen verwezenlijken? Dan krijgt u meteen 429 euro in ruil!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties