De Italiaanse kranten zijn het erover eens: Juve is héél geïnteresseerd in Sanchez

Pieter De Clerck
| 6 reacties
De Italiaanse kranten zijn het erover eens: Juve is héél geïnteresseerd in Sanchez
Foto: © photonews

In zowat alle Italiaanse sportkranten stond het de afgelopen dagen te lezen: Juventus wil maar wat graag Alexis Sanchez wegplukken bij Arsenal. De Chileense winger zou ontevreden zijn in Londen en uitkijken naar een nieuwe club.

Hoewel hij een vaste waarde is bij The Invincibles en er dit seizoen al goed was voor 13 goals, is Alexis Sanchez niet gelukkig bij Arsenal. Zo melden verschillende Britse tabloids dat hij in onvrede zou leven met manager Arsène Wenger. De kans dat de Chileense international deze zomer andere oorden zal opzoeken, lijkt groot.

Juventus is koortsig op zoek naar versterking voor zijn aanvallende linies. Met een mogelijk vertrek van sterkhouders Morata en Pogba voor de boeg, komt er plaats vrij op het veld en is er geld in de portefeuille. En de Oude Dame heeft haar oog laten vallen op Alexis Sanchez, die de Serie A al kent na zijn passage bij Udinese.

9 miljoen per jaar!

Juve zal wel zijn stinkende best moeten doen om de Chileen binnen te halen. Zo zijn ook de kapitaalkrachtige clubs Manchester City en Bayern München uiterst geïnteresseerd. Bovendien verdient Sanchez nu, met een jaarloon van 9 miljoen euro in Londen, het dubbele van de best betaalde Juve-speler. Dat is Pogba.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties