ARB Hamme op weg naar finale play-offs na een goede heenwedstrijd

Maarten Pottie

ARB Hamme heeft woensdag een eerste stap gezet richting de finale van de play-offs in het futsal. Het kon een uitstekende uitgangspositie afdwingen voor de terugwedstrijd.

Hamme moest op bezoek bij CBK Puurs en boekte daar een 2-4 overwinning. Puurs opende de score een beetje tegen het spel in via Lucia, maar Qoli maakte er nog voor de rust 1-1 van. In deze halve finale gingen we rusten met een gelijke stand.

Hamme kwam na de rust op voorsprong via Mo El Moussaoui. Mounir Kissami, de beste man bij Puurs, maakte echter gelijk. Daarna bepaalden de bezoekers het spel, vooral via Mirko Gajanovic. Hij scoorde de 2-3 en bood daarna El Hammouchi de 2-4 aan. De terugwedstrijd is vrijdag om 21u30 in sporthal Meulenbroek.