"Het ging net zo goed met hem bij PSV en dan kwam dat afschuwelijke nieuws"

Pieter De Clerck
| 2 reacties
"Het ging net zo goed met hem bij PSV en dan kwam dat afschuwelijke nieuws"
Foto: © Photonews

Voetbal kan hard zijn. Hoewel Lestienne, die zijn beide ouders verloor, heel triestige extrasportieve redenen had voor zijn mindere prestaties dit seizoen, wordt hij door PSV aan de kant geschoven. Luc Nilis, spitsentrainer in Eindhoven, heeft met hem te doen.

PSV zal de aankoopoptie voor de ex-speler van Club Brugge niet lichten. "10 miljoen is te veel", klinkt het bij de club. En dus keert Lestiennne deze zomer in principe terug naar zijn Qatarese club Al-Arabi.

Natuurlijk ben ik naar de begrafenissen geweest, dat is het minste wat je kan doen

Luc Nilis

Luc Nilis, die sinds vorig jaar als spitsentrainer aan de slag is bij PSV, had een goede band met de Belgische winger. "Ik probeer regelmatig een praatje te maken met hem om te zien hoe het met hem gaat", laat hij weten in een gesprek met De Telegraaf. "Ik ben ook bij de uitvaarten geweest van zijn ouders vorig jaar. Dat is het minste wat je kan doen. Al zou het 500 kilometer ver zijn, dan zou ik er nog naartoe rijden."

"Ik verloor zelf ook al mijn vader, maar wie verliest er nu op zo'n leeftijd al zijn beide ouders? Dat is bijna niet in te beelden." Lestienne kwam dit seizoen tijdens 14 wedstrijden in actie, waarvan zes keer als basisspeler. Hij wist slechts twee keer te scoren. Te weinig om de Eindhovenaren te overtuigen, zo blijkt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties