Wat zijn de toekomstplannen van Vadis Odjidja?

Caroline Tonnelier en Benjamin Banda
| 9 reacties
Wat zijn de toekomstplannen van Vadis Odjidja?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vadis Odjidja kwam dit seizoen niet al te veel in actie bij Norwich City. De vraag is waar de toekomst van de voormalige Club-speler ligt.

In totaal kwam Odjidja dit seizoen aan 13 wedstrijden. Een magere balans in een mager seizoen van de Kanaries, dat eindigde in de degradatie voor Norwich City.

De 27-jarige middenvelder heeft nog een contract van één seizoen bij de Engelse club. Tijd om na te denken over de toekomst met andere woorden.

Terug naar Jupiler Pro League?

Odjidja verhuisde in de zomer van 2014 van Club Brugge naar Norwich City. Met de transfer was een bedrag van vijf miljoen euro gemoeid. De vraag is of de middenvelder wil proberen zich in de ploeg te spelen in The Championship, of dat hij toch liever andere oorden opzoekt. Terug naar de Jupiler Pro League bijvoorbeeld?

In België stond de teller van Odjidja op 184 wedstrijden. Daarin was hij goed voor 23 doelpunten en 23 assists. Ongetwijfeld kan hij voor vele eersteklassers een meerwaarde bieden, al moet er dan ook nog een financieel akkoord gevonden worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties