Act as One roert zich na spectaculaire prijsstijgingen abonnementen Antwerp: "Een bericht sloeg de droom aan diggelen"

Redactie
| 78 reacties
Act as One roert zich na spectaculaire prijsstijgingen abonnementen Antwerp: "Een bericht sloeg de droom aan diggelen"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Het zit er bovenarms op tussen de Antwerp en zijn supporters. Die laatsten zijn serieus verontwaardigd door de ferme stijging van de abonnementen en andere zaken rond het stadion. Ook Act as One heeft in een bericht nu all

Op de sociale media is er een storm van verontwaardiging te zien nadat Antwerp zijn verklaring gaf voor de stijging. "Als we de schulden willen afbetalen, zal iedereen moeten bijdragen", klonk het bij RAFC.

Act as One ziet het als een uiteengespatte droom: "Het hing in de lucht: een nieuw recordaantal abonnementen op Antwerp. Op fora werd al gespeculeerd hoeveel abonnees we komend seizoen zouden mogen verwelkomen: 7000? Te weinig, zéker 8000-9000. Wie weet wel 10.000 en zo élke thuismatch een vol huis, droomden verschillende supporters na het voorbije topseizoen …"

"Afgelopen vrijdagnacht sloeg één bericht die droom keihard aan diggelen: de abonnementsprijzen voor komend seizoen werden door de club gepubliceerd", aldus Act as One in een bericht. Ook al begrijpen ze dat er schulden af te betalen zijn, het kan volgens hen ook anders.

Nooit te laat om een beslissing te herzien

"Dat Antwerp nood heeft aan fondsen is een open deur intrappen. Zowel om te groeien als om de historische schulden weg te werken is er nood aan geld. Door de prijsverhogingen is het wel zuur dat met de hondstrouwe supporters net de enige groep die historisch gezien niet verantwoordelijk gesteld kan worden voor de financiële problemen belast wordt met stijgende prijzen."

"Er zijn andere manieren om geld in het laatje te brengen zoals een vol stadion, ruime keuze aan merchandising (waardoor wie het financieel kan hier meer uit kan geven), aantrekken van extra sponsors waarbij vooral een hoofdsponsor,…" En dus is de slotsom: "Het is nooit te laat om een beslissing te herzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties