Conte met de handen in het haar, La Squadra zwaar gehavend richting EK

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Conte met de handen in het haar, La Squadra zwaar gehavend richting EK
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zien jullie ook de bezorgde blik in de ogen van Antonio Conte? De Italiaanse oefenmeester heeft immers zorgen. Het middenveld is zo goed als... weg. En dat op een zucht van de start van het Europees kampioenschap.

Italië wordt in de groep van de Rode Duivels getipt als zwaarste tegenstander voor onze nationale trots, maar Antonio Conte zit momenteel wel met de handen in het haar. Het Italiaanse middenveld ligt immers in de lappenmand.

Met Marco Verratti en Claudio Marchisio had La Squadra Azzurra al een serieuze klap in het gezicht gekregen. De pitbull van Paris Saint-Germain en de sterkhouder van Juventus zijn normaliter steunpilaren.

Dan maar Montolivo? Nee, hoor

Maar als het dat maar was geweest... Met Ricardo Montolivo heeft Antonio Conte een meer dan betrouwbaar alternatief achter de hand. Of nee, wacht. De oudgediende van AC Milan haakt af met een kuitblessure.

En dus rust de hoop van de Italiaanse voetbalnatie deels op de schouders van Daniele De Rossi. De middenvelder van AS Roma was aanvankelijk niet opgeroepen. Waarom niet? Hij lag dit seizoen vooral in de lappenmand. Ai...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties