Ex-bondscoach Frankrijk weet wanneer België sterk zal zijn op het EK

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 7 reacties
Ex-bondscoach Frankrijk weet wanneer België sterk zal zijn op het EK

Volg België nu via WhatsApp!

België wordt als één van de outsiders gerekend op het aankomende EK. En ook de Franse ex-bondscoach Raymond Domenech ziet de Rode Duivels als één van de favorieten.

"Veel hangt er op het EK wel van af of ze met hun typeploeg kunnen spelen en of Hazard in vorm is", opent Raymond Domenech. "Mourinho was bij de start van het seizoen heel veeleisend voor Hazard, die last had van blessures. Hij was het slachtoffer van de situatie. Hazard moet veel steun voelen als je hem op zijn best wil zien."

En Domenech ziet nog een cruciale speler bij de Belgen. "Marseille draaide een slecht seizoen, maar Batshuayi scoorde zeventien keer. Hij heeft het profiel van een spits waar ik vroeger niet graag tegen zou spelen", zegt de voormalige bondscoach in HLN.

Regelmaat

"België heeft op elke post spelers van het hoogste niveau. De laatste jaren presteert de ploeg solide en met regelmaat. De poules zullen ze overleden, maar wat dan? België is het niet gewend om zo ver te geraken. Je kan 'langzaam' sterven omdat er dan een soort tevredenheid in de ploeg sluipt", besluit Domenech.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties