Nainggolan draait niet rond de pot: "Ja, Conte wil me naar Chelsea halen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 4 reacties
Nainggolan draait niet rond de pot: "Ja, Conte wil me naar Chelsea halen"

De kans is heel groot dat Radja Nainggolan volgend seizoen bij Chelsea zal voetballen. De middenvelder deed zelfs geen moeite om dat te verbergen. Al zal de overgang wel helemaal naar zijn zin moeten verlopen.

Vooral Antonio Conte wil de middenvelder van AS Roma er heel graag bij. "Hij probeerde me vroeger al naar Juventus te halen", vertelt Radja Nainggolan. "En nu wil hij dat ik voor Chelsea kom voetballen. We hadden al een interessant gesprek, ja."

"Thibaut Courtois en Eden Hazard proberen me overigens ook te overtuigen", knipoogt Il Ninja. "Ik weet zelf ook wel dat Chelsea een grote club is. Maar ik wil me bij een transfer wel op alle vlakken verbeteren."

Langs de andere kant: waarom zou ik twaalf jaar Italië overboord gooien?

Radja Nainggolan

In het Vlaams: het weer is in Londen niet wat het moet zijn, dus het financiële aspect zal doorwegen. "Als voetballer zijn er diverse zaken waar je rekening mee moet houden", probeert Nainggolan de kerk in het midden te houden.

Al krijgt de middenvelder nu wel de kans om te bewijzen dat hij ook in de Premier League kan schitteren. "Maar langs de andere kant: waarom zou ik alles wat ik in twaalf jaar Italië heb opgebouwd overboord gooien?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties