Marc Coucke was te gast in 'Blokken' en liet uiteraard van zich spreken

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Marc Coucke was te gast in 'Blokken' en liet uiteraard van zich spreken
Foto: © Photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Er was vrijdagavond in het Eén-programma 'Blokken' een opvallende kandidaat op bezoek. Niemand minder dan Marc Coucke nam het in het populaire spelprogramma op tegen Michel Van den Brande. En overal waar Coucke komt, doet hij natuurlijk van zich spreken.

Zo had Coucke het bij de kennismaking over het nieuwe stadion van Oostende dat er aankomt. "Het stadion zou in orde moeten zijn tegen het begin van het volgende seizoen", zegt de KV Oostende-voorzitter. "Het zou de eerste bouwwerf in België zijn die op tijd afgeleverd wordt", deelde Coucke ook een steekje uit aan Michel Van den Brande.

"We hebben aan de KBVB gevraagd om de eerste match van de competitie op verplaatsing te spelen. De tweede match zouden we thuis moeten kunnen spelen. We zitten op schema, dus als het niet meer vriest deze zomer... ", grapt Coucke.

"Wat het succes van KV Oostende is? Het succes van KVO is dat ik op elke positie de beste mensen heb gezet. Ik geef die mensen enorm veel vrijheid. Ik ben in 2016 nog geen drie keer op KVO geweest als het niet voor de match was", aldus de voorzitter.

Spoiler alert: finale of niet?

Marc Coucke versloeg zijn tegenspeler en mocht zo naar de finale. Daar grapte hij nog even door een verhoogje mee te nemen, verwijzend naar het feit dat presentator Ben Crabbé zogezegd op een verhoogje staat tijdens de uitzendingen. Coucke vond uiteindelijk het achtletterwoord en bezorgde op die manier de Belgian Homeless Cup een som van 1.000 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties