Duidelijke taal van Italiaanse bondscoach: "Dit België blijft kandidaat-winnaar"

Manuel Gonzalez Oubina vanuit Lyon
| 11 reacties
Duidelijke taal van Italiaanse bondscoach: "Dit België blijft kandidaat-winnaar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Italië was maandagavond met 0-2 te sterk voor onze Rode Duivels. Italiaans bondscoach Antonio Conte schrijft onze Rode Duivels wel nog niet af. "Ze blijven kandidaat-winnaar voor het EK", klinkt het bij de toekomstige Chelsea-trainer.

"Ook vandaag heeft België zijn sterkte getoond. De elf basisspelers en hun wisselspelers", zei Antonio Conte op de persconferentie. "Deze ploeg zal ook in het heden en in de toekomst groot blijven. We hebben meermaals de kansen gehad om België pijn te doen, maar ze blijven kandidaat-winnaar voor het EK", benadrukt de Italiaanse bondscoach.

"We hadden de kansen niet mee, maar het mooie aan voetbal is dat je ook met passie en vechtlust kan winnen. Ik ben enorm blij voor de spelers. Dit zal ons ego en zelfvertrouwen doen groeien. We moeten zo blijven spelen. "

"Grote ploeg verslagen"

Conte kwam ook nog eens terug op de oefenmatch van enkele maanden geleden. "In Brussel hebben we toen ook goed gespeeld, maar Mignolet speelde daar een knappe wedstrijd. Als trainer sta ik nu op 1-1 met Wilmots. Ik weet niet of dit de beste match onder mijn bewind was, maar we hebben wel een heel grote ploeg verslagen", besluit de bondscoach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties