KBVB komt naar buiten met dit opmerkelijke nieuws na gesprekken over Wilmots

KBVB komt naar buiten met dit opmerkelijke nieuws na gesprekken over Wilmots
Foto: © photonews

De gesprekken over de toekomst van Marc Wilmots bij de Rode Duivels zijn begonnen. Dinsdag kwam een vijftal op een geheime locatie samen om te beraadslagen over de bondscoach. Een eerste beslissing is alvast genomen.

"Vandaag heeft een eerste vergadering plaatsgehad in een reeks van informele afspraken m.b.t. de evaluatie van UEFA Euro 2016 en de toekomst van de nationale ploeg", klinkt het in een persbericht.

Zoals verwacht waren François De Keersmaecker, Philippe Collin, Gérard Linard, Bart Verhaeghe, Mehdi Bayat en Chris Van Puyvelde de zes mensen die het lot van Wilmots in handen hadden.

Verhaeghe en Bayat op koffie bij Wilmots

"Na dit intern overleg zullen eerstdaags ook informele gesprekken met Marc Wilmots plaatsvinden. Bart Verhaeghe en Mehdi Bayat zullen daarbij de KBVB vertegenwoordigen."

"Zij zullen nadien opnieuw verslag uitbrengen. Formele beslissingen zullen pas genomen worden in de technische commissie van de KBVB. De KBVB wenst de gesprekken in alle sereniteit te laten verlopen en zal niet over de voortgang ervan communiceren tot er officiële keuzes zijn gemaakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties