Om deze reden moet Club Brugge dringend werk maken van versterking

Cédric De Volder
Cédric De Volder en Redactie
| 17 reacties
Om deze reden moet Club Brugge dringend werk maken van versterking
Foto: © Photonews

Club Brugge hield het gisteren op een scoreloos gelijkspel tegen Olympiakos Piraeus. De wedstrijd had bitter weinig om het lijf, maar één ding viel ons toch op. Er is dringend versterking op rechts nodig.

Thomas Meunier versierde enkele weken geleden zijn droomtransfer naar Paris Saint-Germain. Oké, dat vertrek was ingecalculeerd op Olympia. Maar toch mag die vervanger er gaan komen.

Club Brugge leek goed op weg om Ricardo Van Rhijn binnen te halen, maar de laatste dagen is het windstil rond de flankverdediger van Ajax. Nochtans moet zo'n versterking ingepast worden met het oog op de Champions League.

Veel balverlies, slordig voetbal en vaak uit positie

De huidige oplossing is overigens Dion Cools. Met alle respect voor de Brabander, maar de wedstrijd van gisteren bewees dat hij toch nog een stapje te kort komt om de rol van Meunier over te nemen.

Veel balverlies, slordig voetbal en vaak uit positie lopend. Ludovic Butelle schreeuwde de stem bij momenten schor om Cools in positie te krijgen. Cools blijft een optie voor de toekomst, maar rijpt best nog even in de wachtkamer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties