Reactie Harde taal bij Lokeren na eerste verlies: "We waren niet klaar in het hoofd, het moet 20 procent beter en het gaat om de knikkers"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Sint-Truiden
| 1 reacties
Harde taal bij Lokeren na eerste verlies: "We waren niet klaar in het hoofd, het moet 20 procent beter en het gaat om de knikkers"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel Davino Verhulst zaterdagavond op Stayen in de fout ging, staken de spelers van Lokeren na het verlies tegen STVV de hand in eigen boezem. "Zij hebben gevochten als een team, wij niet", klonk het in koor.

"Dit is een grote ontgoocheling. In ons hoofd waren we niet klaar voor deze wedstrijd", vond verdediger Mijat Maric. "Waar dat aan lag? Geen idee. STVV speelde agressiever en meer als een team. Iedereen zal nog twintig procent moeten verbeteren."

"Het is gevaarlijk om daar uitspraken over te doen

Toen we Killian Overmeire de woorden van zijn Servische collega voorlegden, antwoordde de aanvoerder diplomatischer. "Het is gevaarlijk om daar uitspraken over te doen, maar..."

"Nu gaat het inderdaad om de knikkers, en dan moet je strijden als een team. Als niet iedereen voor de volle honderd procent mee wil in dat verhaal, wordt het moeilijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties