Defour kan Mpoku en Lestienne achterna, ook Premier League-club in de markt

Timothy Collard Johan Walckiers
Timothy Collard en Johan Walckiers
| 79 reacties
Defour kan Mpoku en Lestienne achterna, ook Premier League-club in de markt
Foto: © Photonews

Vandaag kwam het nieuws dat Steven Defour zijn biezen wil pakken bij Anderlecht. Na alle kritiek heeft de middenvelder er geen zin meer in. En dat heeft heel wat clubs wakker geschud.

Zo is volgens onze informatie Al-Arabi bijzonder geïnteresseerd om Defour naar Qatar te halen. De club die eerder Mpoku, Lestienne en Ezekiel kwam wegplukken in België heeft ook zijn oog laten vallen op Defour. Dat werd bevestigd door de entourage van de speler. Wat de plannen van Al-Arabi met Defour zijn, is nog niet geweten. Hem verhuren of zelf gebruiken... het kan allemaal.

Southampton meldt zich

Maar Defour heeft nog meer opties. Zo is er belangstelling vanuit de Premier League. En daar voert Southampton de forcing. The Saints zoeken nog een controlerende middenvelder en denken daarbij aan Defour. Sinds ze hoorden dat die niet meer gelukkig is bij paars-wit ruiken ze hun kans.

Anderlecht ziet zijn sterkhouder niet graag vertrekken, maar wil hem ook niet tegen zijn zin houden. Indien het tot een transfer komt, zal er wel minstens zeven miljoen euro op tafel gelegd moeten worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties